Diensten Djazzo

Diensten

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement wordt van al geruime tijd geborgd binnen organisaties met behulp van keurmerken, zoals ISO-, HKZ- of PREZO-normen. Al meer dan 10 jaar ondersteun ik organisaties bij het opzetten, onderhouden, auditen, vereenvoudigen van hun kwaliteitsmanagementsysteem.

 

In de branches Zorg en Welzijn worden momenteel branchegerichte Kwaliteitskaders ontwikkeld. Ook is externe kwaliteitsvisitatie (in tegenstelling tot een externe certificering) een actuele ontwikkeling. Ik ben hier vanuit huidige opdrachten nauw bij betrokken. Dit terrein is nog niet ontgonnen waardoor innovatieve projecten tot mijn werkterrein behoren.

 

Tot slot is 'zelforganisatie' een belangrijke ontwikkeling die bij veel organisaties is of wordt ingezet. Kwaliteitsmanagementsystemen worden hierop aangepast. Hiervoor heb ik een nieuw kwaliteitsmodel ontwikkeld. Zie 'actueel'  voor meer informatie.

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Djazzo is Partner van De MVO-Wijzer. De MVO-Wijzer heeft een praktisch instrument ontwikeld om met MVO aan de slag te gaan. Het is gebaseerd op de internationale richtlijn ISO26000 'maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties'.

 

Partner van De MVO-Wijzer

 

Naast De MVO-Wijzer werk ik met de ISO26000 richtlijn, de MVO-Prestatieladder, de CO2 Barometer. Speciaal voor organisaties in Zorg en Welzijn heb ik het model 'Zorg voor MVO' ontwikkeld. 

 

 

Samenwerkingspartners

Bij grotere opdrachten werk ik samen met onder andere:

D3i

Constantis