Over mij

Djazzo is Wendy-Jane Quaijtaal

Ik ben ZZP’er via Djazzo en oprichter/ bestuurslid van Stichting De MVO-Wijzer. Ik heb een universitaire opleiding gevolgd, aangevuld met specifieke postdoctorale en post-HBO opleidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en projectmanagement. 

 

Al geruime tijd ontwikkel ik vanuit Stichting De MVO-Wijzer instrumenten die organisaties ondersteunen bij de implementatie van MVO. Een belangrijk instrument is De MVO-Wijzer waarmee organisaties hun MVO-activiteiten aantoonbaar kunnen maken middels een nulmeting, zelfevaluatie en/ of certificering.

 

Vanuit Djazzo word ik ingezet als adviseur, projectleider, interimmer, trainer of gastspreker binnen de branches zorg en welzijn en in de zakelijke dienstverlening. Voor een certificerende instelling in de zorg word ik regelmatig ingezet als leadauditor. Bij grotere of specifieke opdrachten werk ik samen met collega's uit mijn netwerk.

 

Mijn maatschappelijke betrokkenheid uit zich door de begeleiding van ‘dilemma workshops’ bij vierde jaarsstudenten Bedrijfskunde, Accountancy en HRM bij Avans Hogeschool. Ook geef ik regelmatig gastcolleges.

 

Kernwaarden

Ik sta voor:

  • Plezier (passie, gedreven, humor, uitstraling)
  • Duurzaam (gedegen, verantwoord, ethisch)
  • Groei (als persoon én een organisatie laten groeien, win-win)
  • Persoonlijke (laagdrempelig, toegankelijk, relatie)